Wie in de bouw werkt, als aannemer of tuinman is, die zal baat hebben bij grote machines om zwaar werk efficiënt en snel te kunnen verrichten. Maar ja, waar haal je dat nu? In deze blog vertel ik je over de website Trucks.nl, hoe het bedrijf werkt en wat je daar kunt kopen. Zo kan je jouw bedrijf weer een stukje uitbreiden en verder werken aan je succes. Lees je mee?

Alles over de site

De website Trucks.nl is opgezet als een soort marktplaats voor groot materiaal. Andere mensen zetten er dus advertenties op voor allerlei machines die je vervolgens kan kopen net zoals je op een markt zou doen. Je koopt het materiaal dus in feite tweedehands maar soms is een apparaat zelfs nog nooit gebruikt en kan je hem toch kopen voor een gereduceerd bedrag, dat is nog eens een deal! Dat hoef je bij de merken direct niet te proberen.

Wat kan je vinden?

Zoals ik al zei, staan er op de website allerlei machines. Van hoogwerkers tot busjes, je kan er zelfs een heftruck kopen! Voor elke klus is er wel een machine die het werk makkelijker kan maken en de kans is groot dat je die hier tegenkomt. Soms is het even zoeken omdat het dus niet zo werkt als met een winkel maar de kans is groot dat je hier vindt wat je zoekt, de aanvulling op jouw assortiment aan materiaal om het bedrijf beter te laten lopen.

En voor wie is het?

Het maakt dus niet uit of je een aannemer bent of tuinman, er zijn zoveel materialen te verkrijgen, dat er altijd wel iets voor je bij zit. Wil je bijvoorbeeld die heftruck kopen? Maar hoeft dat geen gloednieuw exemplaar te zijn, omdat je dat budget niet hebt of omdat je het simpelweg niet nodig vindt, dan kun je dus hier terecht voor al je wensen

Het proces van aankoop

Wanneer je een advertentie hebt gezien die je aanspreekt, kan je de adverteerder contacteren en eventueel een afspraak maken voor een bezichtiging. Je wilt immers geen miskoop doen en wel met een betrouwbare machine aan het werk gaan. Veiligheid gaat voorop. Zo kom je samen met de adverteerder tot een afspraak, zowel voor de bezichtiging als voor de uiteindelijke koop. En voor je het weet staat de machine of het grote materiaal bij jou in de garage of opslag.

Zo geregeld bij Trucks.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *