De Sint is officieel weer in het land! Afgelopen weekend was de officiële intocht en dus is het tijd om voorbereidingen te treffen voor het feestelijke avondje begin december. Maar dat niet alleen. Het is natuurlijk ook weer de tijd dat we onze schoen mogen zetten. In deze blog geef ik je wat ideeën voor op je verlanglijstje. Lees je mee?

Voor groot en klein

In principe is het Sinterklaasfeest natuurlijk opgezet als kinderfeest. Maar laten we eerlijk zijn, iedereen houdt van een feestje en iedereen houdt ervan om cadeautjes te krijgen. Wat dat betreft is dit het ideale feest. Heb je geen kinderen? Vier het feest dan samen met vrienden en maak afspraken over de viering en het budget voor de cadeaus. Gaan jullie voor een spelletjesavond met cadeaus of kies je voor de beroemde en beruchte surprises?

In de schoen

Daarnaast zetten we ook graag onze schoen. Maar soms is het lastig te bedenken wat de Sint in de schoen zal leggen. In principe is de schoen bedoeld voor wat lekkers of voor een klein cadeautje. Wat moet je dan vragen? Wellicht heb jij al het hele jaar zin in een chocoladeletter? Of misschien ben je op zoek naar een nieuw boek. Dat zijn mooie cadeaus voor op je verlanglijstje als het om schoen zetten gaat.

Voor de leukigheid

Verder kan je jouw verlanglijstje eigenlijk opdelen in twee delen. Dingen die je wilt hebben voor de leukigheid en cadeaus die je nodig hebt als het om praktische doeleinden gaat. Gaat het om leukigheid? Denk dan aan cadeaus die bijvoorbeeld te maken hebben met self-care. Een lekker luchtje is een perfect cadeau om te geven en te krijgen.

Een praktisch cadeau

Maar er zijn ook cadeaus die je wilt hebben omdat ze een verbetering geven aan je huidige leven. Gaat jouw kindje net naar de basisschool? Dan is het fietsen van en naar het schoolplein geblazen. Dat betekent dat niet alleen jouw kleine een fietsje nodig hebt, jij als moeder hebt ook een damesfiets nodig. Je kan het beste voor een goede fiets gaan omdat deze langer meegaan en het op de lange termijn beter is voor het milieu en voor je portemonnee. Daarnaast scheelt een betrouwbare fiets ook vaak een hoop kopzorgen in de morgen als je snel weg moet. Het is een groot cadeau maar tijdens de decembermaand mogen, nee, moeten we onszelf toch ook een beetje verwennen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *